Lounaslista 21.-25.9.2020, viikko 39

Aamupuuro klo 8.00-10.00
Lounas  klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Parsakaali-vuohenjuustokeitto (VL,G)
    Meksikolainen jauhelihavuoka (L,G)
    Avokado-kasvispasta (M)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 9 henkeä

 

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Kermainen savuriistakeitto (L,G)
    Sinappi-rakuunapossua (L,G)
    Saag Paneer Kuution tapaan (K, L,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 9 henkeä

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Makkarakeitto (M,G)
    Kanaa Satay (M,G)
    Kurpitsa-Quornpaistos (M,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 10.30 25 henkeä

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Hernekeitto (M,G) ja pannaria (L,G)
    Paahdettua kampelaa ja tartarkastike (M,G)
    Paistettuja kasviksia Caponata (M,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 10.30 25 henkeä, klo 12.00 10 henkeä

Perjantai: 

  • Neljän viljan puuro
    Kesäkurpitsa-koskenlaskijakeitto (L,G)
    Härkä-stifado (M,G)
    Kaalipihvit ja paahdettua punajuurta (M,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 10.30 25 henkeä, klo 12.00 13 henkeä, klo 12.15 10 henkeä

 

Hinnat

Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvislounas 9,50€
Salaattilounas 9,00€
Aamupuuro 2,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.

L - laktoositon M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen G - Gluteeniton V - Vegaaninen