Lounaslista 19.-23.10.2020, viikko 43

Aamupuuro klo 8.00-10.00
Lounas  klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Tuoretomaatti-linssikeitto (M,G)
    Lihamureke ja pippurikastike (L)
    Kikherne-kukkakaalicurry (M,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:
    klo 12.00 15 henkeä

 

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Myskikurpitsa-inkiväärikeitto (M,G)
    Paahdettua kampelaa ja tartarkastike (M,G)
    Kinkkukiusaus (L,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:
    Klo 11.15 4 henkeä
    Klo 11.30 15 henkeä
    Klo 12.00 15 henkeä

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Jauhelihakeitto (M,G)
    Porsaankassler ja tumma pekonikastike (M,G)
    Punajuuri-halloumpihvit (L,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 
  • klo 11.15 4 henkeä
    Klo 12.00 22 henkeä
    Klo 13.00 15 henkeä

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Hernekeitto (M,G) ja pannukakku (L,G)
    Kanaa yritti-kermakastikkeessa (L,G)
    Munakoiso-härkispata (M,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:
  • Klo 11.30 10 henkeä
    Klo 12.00 22 henkeä

Perjantai: 

  • Neljän viljan puuro
    Parsakaali-koskenlaskijakeitto (L,G)
    Riistakäristys ja puolukkasurvos (M,G)
    Uuniperuna, savukala- ja kasvistäyte (L,G)
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 
  • Klo 12.00 10 henkeä

 

Hinnat

Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvislounas 9,50€
Salaattilounas 9,00€
Aamupuuro 2,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.

L - laktoositon M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen G - Gluteeniton V - Vegaaninen