Lounaslista 14.-18.10.2019, viikko 42

Aamupuuro klo 8.00-10.00
Lounas  klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Selleri-Omenakeitto (L,G)
    Jauheliha Chili con Carne (M,G)
    Peruna-kukkakaalicurry (M,G)
    Fetajuusto-tonnikalasalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Riista-tuorejuustokeitto (L,G)
    Porsaan Cassouletpata Chorizolla (M,G)
    Falafelpihvit ja jogurttikastike (L,G)
    Fetajuusto-tonnikalasalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Kasvisborchkeitto (M,G) ja smetanaa
    Uunikirjolohta ja metsäsienikastike (L,G)
    Pasta Carbonara (L)
    Fetajuusto-tonnikalasalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Katkarapukeitto (L,G)
    Kanaa Cacciatore – tomaattinen yrtti-oliviikastike
    Pinaatti-tofumunakas (M,G)
    Fetajuusto-tonnikalasalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 22 henkeä, klo 12.45 60 henkeä

 

Perjantai: 

  • Neljän viljan puuro
    Paahdettu porkkana-inkiväärikeitto (L,G)
    Punaviinihärkää (M,G) ja kermaperunat (L,G)
    Chillinssejä Kuution tapaan (M,G)
    Fetajuusto-tonnikalasalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 22 henkeä

 

Hinnat

Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvislounas 9,50€
Salaattilounas 9,00€
Aamupuuro 2,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.

L - laktoositon M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen G - Gluteeniton V - Vegaaninen