Lounas 18.-22.11.2019, viikko 47

Aamupuuro klo 8.00-10.00 Lounas klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Siskonmakkarakeitto (M,G)
    Teriyakipossua ja basmatiriisiä (M,G)
    Kukkakaali-juuresgratiini (L,G)
    Savulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Kreikkalainen kasvis-quornkeitto (M,G)
    Silakkapihvit ja tilli-kermaviilikastike (L)
    Pekoni-herkkusienipasta (M)
    Savulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti

  • Ryhmät: 

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Tomaatti-vuohenjuustokeitto (L,G)
    Naudan Briskettiä TexMex (M,G)
    Kasvismoussaka (L,G)
    Savulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

  

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Hernekeitto (M,G) ja pannukakkua (L,G)
    Kookoskanaa (M,G)
    Porkkanapihvit ja tartarkastike (M)
    Savulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.45 60 henkeä

 

Perjantai:

  • Neljän viljan puuro
    Maa-artisokkakeitto (L,G)
    Makaronilaatikko (L)
    Provencen feta-kasvishöystö (L,G)
    Savulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 25 henkeä
 

 

Hinnat


Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvilounas 9,50 €
Salaattilounas 9,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin.

L – Laktoositon M – Maidoton VL – vähälaktoosinen G – Gluteeniton

Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.