Lounaslista 17.-21.2.2020, viikko 8

Aamupuuro klo 8.00-10.00
Lounas  klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Katkarapukeitto (L,G)
    Perinteinen jauhelihakastike (M)
    Kukkakaaligratiini (L,G)
    Kylmäsavulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

 

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Mausteinen makkarakeitto (L,G)
    Karibialaista kanaa (M,G)
    Tuoretomaatti-kasvislasagnette (L)
    Kylmäsavulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Koskenlaskija-kurpitsakeitto (L,G)
    Smetana-sinappisilakkaa (L,G)
    Paistettua maksaa ja puolukkasurvosta (M,G)
    Kylmäsavulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Hernekeitto (M,G) ja pannaria (L,G)
    Porsaan kassler teriyakikastikkessa (M,G)
    Kuution Palak Paneer (L,G)
    Kylmäsavulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.45 65 henkeä

 

Perjantai: 

  • Neljän viljan puuro
    Riistainen mustajuurikeitto (L,G)
    Kermainen palapaisti ja muusia (L,G)
    Kasviskoftapihvit ja kurkkuraita (L,G)
    Kylmäsavulohisalaatti
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Hinnat

Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvislounas 9,50€
Salaattilounas 9,00€
Aamupuuro 2,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.

L - laktoositon M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen G - Gluteeniton V - Vegaaninen