Kokoustilat

Kuutio Auditorio

Kuutio Auditorio on viihtyisä, kodikas, retro  ja toimiva kokous- ja koulutuspaikka Helsingin Pohjois-Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kuutio Auditorio on toiminut erilaisten tilaisuuksien näyttämönä jo vuodesta 1986 lähtien. Autamme mielellämme teitä onnistuneen tilaisuuden järjestämisessä. Halutessanne räätälöimme teille sopivan kokouspaketin tarjoiluineen. Kuutio Auditorio tarjoaa teille:
  • auditorion 110 hengelle
  • Mikrofonit, tietokone, full-HD videotykki, äänentoisto, internetyhteys, fläppitaulu
  • Ravintolamme valmistaa teille toiveidenne mukaisesti tarjoilut tilaisuuteenne
  • ilmaista pysäköintitilaa
Lämpimästi tervetuloa!

Terassikabinetti

Talon ylimmässä kerroksessa on valoisa, rauhallinen ja mukava terassikabinetti josta löytyy myös sauna. Tila sopii mainiosti aamupalaveriin, edustuslounaalle, illanistujaisiin ja saunailtaan. Kauttamme saatte tilattua tilaisuuteenne sopivat kahvitukset, kakut, suolaiset leivät, lounaat sekä illalliset ja saunamenut. Terassikabinetin pöydässä pystyy mainiosti kokoustamaan tai ruokailemaan 12 henkilöä. Tilaan maksimissaan noin 20-25 henkilöä. Saunan lauteille mahtuu suunnilleen saman verran. Tilassa on kokousvälineistö: videotykki, fläppitaulu ja internetyhteys.

Ryhmätyötila

Kuution auditorion läheltä löytyy ryhmätyötila. Parhaimmillaan tila on kokouskäytössä 10-16 henkilön kokouksissa. Mutta saamme myös katettua lounaan 32 hengelle. 

Kokoustila Akseli

Kokoustila Akseli on tilava ”luokkahuone henkinen” kokoustila Kuljetuskuution kolmannessa kerroksessa. Tilaa on 40 hengelle ja pöytämuodot ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Tilaan käynti portaita pitkin. Varustuksena kaksi videotykkiä, internetyhteys, fläppitaulu ja tilakohtainen ilmastointi.