Meistä

Kuutio

Ravintola Kuutio-

herkullista lounasruokaa pohjois-haagassa, kuljetuskuution talossa.

Joka arkipäivä klo 8:00-09:30 aamupuuroa, täytettyjä leipiä ja kahvia.

”Kotiruoka-lounas”  ma-pe 10:30-13:30. Huomioimme erityisruokavaliot päivittäin. Valittavana kaksi lämmintä  noutopöytävaihtoehtoa, päivittäin vaihtuva keitto sekä runsas ja monipuolinen salaattipöytä. Lounas sisältää ruokajuomat, itse leivotun leivän ja kahvin.

Myymme lounaan jälkeen päivän ruokaa edullisesti mukaan, vain 8,50€/kg. (mikäli hävikkiä on)

Ruokiemme raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia, käytämme ainoastaan kestävästi pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita.

kuutio sali

Kokoukset ja lounastilaisuudet, saunaillat

Kokoustilat

Ravintolamme, auditorio sekä Ryhmätyötila sijaitsee rakennuksen pohjakerroksessa. Kauttamme saat varaukset näihin sekä mahdolliset tarjoilut tilaisuuteesi. Kuution auditorio (110hlö), kokoustila Terassikabinetti (12-20hlö) jossa myös sauna mahdollisuus. Ryhmätyötila (10-30). Ravintolasalia ja kabinetteja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoilut

Toimitamme kaikkiin kiinteistön neuvottelutiloihin tarjoiluja sekä isoihin, että pieniin tilaisuuksiin.

Juhlapalvelu Kati&Fille

Kati&Fille

Kaikki lähtee tarkasta suunnittelusta, jokaisen yksityiskohdan on osuttava kohdalleen. Juhlapaikka voi olla koti, kartano, purjelaiva tai vaikka teltta metsän siimeksessä, hyvällä valmistelulla saadaan täydellinen lopputulos. Tästä työstä Katilla ja Fillellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus. Juhlapalvelun keskuksena toimii Lasirannan keittiö, jossa on tarvittavat puitteet ja osaava henkilökunta varmistamassa jokaiselle haluamansa näköinen tilaisuus.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous: info@katijafille.fi