Varattavat tilat

Auditorio - 110 Henkilöä

Kuutio Auditoriossa on tilaa 110 hengelle, mutta se soveltuu erinomaisesti myös pienempien ryhmien tilaisuuksiin. Auditorion valoisuus ja kotoinen tunnelma tarjoavat mainiot puitteet niin kokouksille, koulutuspäiville kuin juhlatilaisuuksillekin. Ajanmukainen esitys- ja äänentoistolaitteisto sekä hyvä akustiikka luovat edellytykset toimivalle vuorovaikutukselle. Kuutio Auditoriosta löytyy varmasti kaupungin mukavimmat penkit. Pehmeät ja leveät penkit varmistavat, että jokaisella paikalla olijalla on mukavat oltavat.

Varustus

  • Kirjoitusalusta pöydissä, tietokone, videotykki, headset/kravattimikrofonit, käsimikrofoni, säädettävä valaistus. Tekniikkaa on mahdollista laajentaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Auditorio

Terassikabinetti - 15 Henkilöä

Talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva valoisa ja rauhallinen Terassikabinetti soveltuu loistavasti niin kokoustilaksi kuin edustuslounaille, iltatilaisuuksille ja saunailloille. Pöydän ääreen mahtuu 15 henkeä ja tilaan 20-25 henkeä. Saunan lauteilla on tilaa 8-10 hengelle kerralla.

Varustus

  • Videotykki, internetyhteys, fläppitaulu, muunneltava pöytämuoto, keittiö

Terassikabinetti

Ryhmätyötila - 16 Henkilöä

Ryhmätyötilaan mahtuu diplomaattipöydän ääreen 16 henkeä, U-muodossa 20-24 henkeä, luokkamuodossa 24 henkeä, lounastamaan max 48 henkeä. Suosittelemme tilaa lyhyisiin kokouksiin.

Varustus

  • Internetyhteys, videotykki, fläppitaulu

Ryhmätyötila

Kokoustila Akseli - 40 Henkilöä

Kokoustila Akseli on suuri, ilmava ja muuntautumiskykyinen kokoustila Kuljetuskuution kolmannessa kerroksessa. Tilaa on 40 hengelle ja pöytämuodot ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Tilaan käynti portaita pitkin.

Varustus

  • Kaksi videotykkiä, Internetyhteys, Fläppitaulu, tilakohtainen ilmastointi

Kokoustila Akseli

Ravintolasali - 86 Henkilöä

Ravintola Kuutiossa on 86 asiakaspaikkaa. Tila on muunneltavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Pitkät pöydät, "pyöreät pöydät", cocktailtilaisuudet - kaikki onnistuu. Ravintola saliin voidaan rakentaa juuri asiakkaan toivoma tunnelma.

Ravintolasali

Aulatila - 50 Henkilöä

Auditorion aulatilaa voi tarvittaessa hyödyntää näyttelyyn, tuote-esittelyyn tai cocktail-tilaisuuteen. Kuutio Auditorion asiakkaiden tarjoilut katamme aulaan.

Aulatila

Aulatila ja ryhmätyötila - 110 Henkilöä

Auditorion aulatilaa voi tarvittaessa hyödyntää esim. pienimuotoiseen näyttelyyn, tuote-esittelyyn tai cocktail-tilaisuuteen. Aulatilasta on pääsy ryhmätyötilaan, johon mahtuu 48 henkilöä.

Aulatila ja ryhmätyötila