TilavarauksetTilattavat tuotteet

Ravintola Kuution kautta hoituu myös Kuutio Auditorion varaaminen.

Kuutio Auditorion on viihtyisä, kodikas ja toimiva kokous- ja koulutuspaikka Helsingin Pohjois-Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kuutio Auditorio on toiminut erilaisten tilaisuuksien näyttämönä jo vuodesta 1986 lähtien. Meillä on vankka kokemus niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin kokousten ja seminaarien järjestämisestä. Olipa kyseessä seminaari, luento, neuvottelu tai koulutus, löydät oikeat tilat meiltä.

Autamme mielellämme teitä onnistuneen tilaisuuden järjestämisessä. Halutessanne räätälöimme teille sopivan kokouspaketin tarjoiluineen.

Varaukset ja tiedustelut Ravintola Kuutiosta, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella numerosta 050 465 3771

Kauppasopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistua neuvotteluilla, voi kuluttaja saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Kuutio Auditorio